DDDK JKP "Vodovod" KraljevoLogo DDDK-a

Društvo dobrovoljnih davalaca krvi "Vodovod" Kraljevo, postoji od 2000. godine. Tokom ovih godina bavljenja humanitarnim radom organizuju Majsku akciju i akciju 30. jula povodom krsne slave društva "Ognjena Marija" u saradnji sa Zdravstvenim centrom "Studenica".

Predsednik DDDK-a je Dejan Pavlović. DDDK ima skupštinu i upravni odbor, koji se bave organizacijama, akcijama i unapređenjem društva. Članovi Upravnog odbora čine radnici iz različitih sektora firme JKP "Vodovod" Kraljevo.

DDDK Vodovod ima oko 100 stalnih članova, koji su u glavnom radnici firme JKP "Vodovod". U raznoraznim akcijama sakupljanja krvi, prikupljeno je preko 2 000 jedinica krvi.

Društvo radi naporno i na primociji ideje o dobrovoljnom davanju krvi i doniranju organa, ako i edukaciji i apelu na ljuda da se ova humanitarna aktivnost ne bi koristila u komercijalne ili neke nelegalne srvhe.


Predsednik DDDK

DDDK "Vodovod" Kraljevo ostvaruje saradnju i učestvuje i van granica Republike Srbije. Pobratska društva su DDDK "Putevi" Kraljevo i DDDK "Čika Dača" Kragujevac. Pored njih, na našim akcijama često učestvuju gosti iz cele Srbije i Crne Gore.

Ukoliko želite da stupite u kontakt sa DDDK "Vodovod" Kraljevo, možete nam pisati na mail: dddkvodovodkraljeo@gmail.comPromotivin materijal za dobrovoljne davaoce krvi:

Letak "Tvojih pet minuta" (PDF)

Letak "Vodič za davaoce" (PDF)


Majska akcija davanja krvi

17.05.2013.

U prostorijama JKP "Vodovod" Kraljevo održana je već tradicionalna Majska akcija davanja krvi. Ovu akciju su organizovali DDDK "Vodovod" i Zdravstveni centar "Studenica".

Kao i svake godine, u akciji su uzeli učešće, pored bratskih društva dobrovoljnih davalaca krvi, i ostala društva iz naše zemlje. Akcija je okupila preko 150 davalaca krvi.

Pored akcije davanja krvi, obezbeđeno je za naše goste i upoznavanje Grada Kraljeva i okoline, obilazak manastira Žiča i druge aktivnosti.

Posle tih aktivnosti, nastavljeno je druženje u restoranu "Nacional 2000" uz hranu, piće i prijatnu muziku do kasnih večernjih časova.

Akcija davanja krvi povodom slave "Ognjena Marija"

30.07.2013.

Povodom krsne slave "Ognjena Marija" Društvo dobrovoljnih davalaca krvi "Vodovod" organizovalo je mini akciju dobrovoljnog davanja krvi na planini Goč.

U okviru ove akcije prikupilo se 70 davalaca sa gostima iz Kragujevca i Jagodine.

Suorganizatori ovog skupa su bili ZC "Studenica" i Dečije odmaralište Goč.

Želja nam je, pored davanja krvi i što veća promocija Goča, planine koja se nalazi na 30-tak kilometara od Kraljeva.

Uskoro:
Radimo na akciji priključivanja registru davalaca koštane srži u saradnji sa Institutom za transplataciju krvi Srbije. Uskoro više informacija...Kontakt telefon:036/307-100; 036/307-103

E-mail: info@vodovodkv.co.rs

© 2013 JKP "Vodovod" Kraljevo, Sva prava zadržana!

Cena 1m³ vodnih usluga:

Domaćinstva
Bez kanalizacije 58,25 din/m³
Sa kanalizacijom 84,85 din/m³
Privreda
Bez kanalizacije 107,08 din/m³
Sa kanalizacijom 151,66 din/m³Vreme rada naplatnih službi:

Radnim danom:
Cara Lazara 84/A od 07:00 - 18:00
27. marta br.2 od 07:00 - 15:00
Izletnička - Dom kulture od 07:00 - 18:00
Subotom:
Sva naplatna mesta od 07:00 - 13:00
Nedeljom ne radimo!